المقادير
300جرام جوز هند ناعم
300جرام بياض بيض
200جرام سكر بودرة
300 جرام زبدة
قليل من الفانيليا
يوضع السكر وبياض البيض في وعاء عميق علي النار الهادئة جدااااااااااااااا جداااااااااااااا مع التقليب المستمر وعندما لاترى السكر في بياض البيض قومى باضافة الزبدة وجوز الهند ولا تنسي مع التقليب المستمر الى ان يتماسك الخليط وبعدين تشكلية على حسب رغبتك ثم يوضع في صينية مدهونة بقليل من الزيت لكي لايلتصق ثم يخبز في فرن عالي الحرارة
- حتى يصبح لونها محمر فاتح واحذري لكي لا تحترق وتقدم وبالف هنا وشفا وبالف صحة وعافية
ملاحظات
توضع الفانيليا علي بياض البيض
تشكل بعد ان تنزل من النار وتبرد
واتمنى انكم كلكم تجربوها لان انا جربتها وهيا طلعت طعمة جداااااااااااااااااااااااااااا ومنتظرة ردودكم